<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1122557164519905&ev=PageView&noscript=1" />
 • RONDUIT WORDT GROENER

  17-3-2021

  18 basisschoollocaties en 9 Speciaal onderwijs locaties en een gezamenlijke visie op duurzaamheid. Het is een flinke  uitdaging om de missie in het strategisch beleidsplan van Stichting Ronduit uit Alkmaar ook om te zetten in daadwerkelijke plannen en acties.

  Lees verder
 • SKOA EN KIDDIES MAKEN IMPACT

  17-3-2021

  Kinderopvangorganisatie Kiddies werkt sinds 2018 intensief met Hart op Groen samen. De droom van Kiddies is: een volledig duurzame organisatie. Stap voor stap brengen ze die droom in de praktijk. Met de kinderen, met de gezinnen,

  Lees verder
 • MUSEUM BROEKERVEILING OP GROENTEN

  17-3-2021

  In de zomer van 2020 startten Hart op Groen en Museum BroekerVeiling aan een een samenwerking met de inzet van zowel het afval-lab als de Groentekar in het museum. Na een fijne, vrolijke en succesvolle samenwerking besloten we de handen ineen te slaan.

  Lees verder
 • DE ONDERWIJSSPECIALISTEN GAAN MOBIEL OP GROEN

  17-3-2021

  23 Speciaal Onderwijslocaties verdeelt over een grote regio van Deventer, Arnhem, Doetichem tot aan Ede. De Onderwijsspecialisten bieden een specialistisch onderwijs aan een zeer diverse doelgroep.De organisatie maakt hele groene keuzes.

  Lees verder
 • #TOEKOMSTSTOEL

  15-12-2020

  Jan Terlouw: "geef de toekomst een stoel"   Duurzaamheid gaat over een mooiere wereld van morgen. Misschien heb je er weinig mee op, maar iedereen geeft om zijn, haar of andermans toekomst. Daarom moeten we de toekomst meewegen in onze keuzes van vandaag.

  Lees verder
 • AFVAL, NIET HET MEEST SEXY THEMA

  20-11-2020

  Afval. Niet het meest sexy thema… En toch duiken we met liefde dit thema in! [...]

  Lees verder
 • GRONDUITDAG VOOR 17 SCHOOLLOCATIES

  29-10-2020

  In een hechte samenwerking met schooldirecteuren, leerkrachten en mensen met een groen bedrijfshart uit de regio organiseerden we de Gronduitdag voor Stichting Ronduit. 17 schoollocaties deden mee. Ee [...]

  Lees verder
 • SBO HET PALET WORDT GROENER

  4-10-2019

  In het voorjaar van 2019 deed Hart op Groen een intensief project met alle 16 groepen van SBO 't Palet uit Grootebroek.  Leerkrachten kregen een teamtrainingsmiddag van Hart op Groen Al [...]

  Lees verder
 • DALTONCOLLEGE ONTWERPT PRULLENBAKKEN

  12-3-2019

  Havo 3 technasium leerlingen van het Daltoncollege, technasium in Alkmaar krijgen de opdracht prullenbakken te ontwerpen voor het basisonderwijs.  praktisch het afval moet goed te scheiden zijn (in rest, PMD en GFT) speels, een ontwerp met een knipoog.

  Lees verder
 • ENERGY CHALLENGES

  17-9-2018

  Energy Challenges is het project waar gedrag en techniek samenkomen en jongeren het verschil maken. Jongeren op basis- en voortgezet onderwijs worden uitgedaagd om op eigen wijze campagne te voeren voor energiebesparing en duurzaamheid op de school en in de omgeving.

  Lees verder
 • CLIMATE REALITY LEADERSHIPCORPS

  17-9-2018

  In 2006 zette nobelprijswinnaar en voormalig vice president van de VS, Al Gore de wereld aan het denken met zijn awardwinnende film: An Inconvenient Truth. Dat was het begin van een beweging: het Climate Reality Leadershipcorps.

  Lees verder
ShareThis Copy and Paste