<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1122557164519905&ev=PageView&noscript=1" />

Het hart op groen

De maatschappij verandert, we staan voor de uitdaging om energiezuiniger, bewuster en maatschappelijk verantwoord bezig te zijn. We willen onze kinderen graag in een net zo mooie wereld laten leven als de wereld waarin wij opgroeiden. Een sterke gezamenlijke duurzame koers heeft een krachtige uitstraling. Dat vraagt om omschakelen. En het begint altijd met een eerste stap.

CREATIEF IN VERANDERING

Hart op Groen is creatief in verandering en heeft een voorliefde voor werken met lerende groepen bij scholen, bedrijven en instellingen. Ontdekken, experimenteren en beleven staan centraal in de aanpak.
Ik begeleid en ontzorg de organisatie in de kanteling naar verduurzaming. Met Hart op Groen, groeit je organisatie vrolijk, creatief en deskundig naar een  eigen, unieke, krachtige groene identiteit en zetten we hele concrete stappen.
 

HET CIRCUS CIRCULAIR

Hart op Groen heeft verschillende creatieve middelen die op iedere locatie in te zetten zijn. Mobiel, een tikkie eigenwijs en innovatief. Het Circus Circulair bestaat uit op thema uitgewerkte voertuigen vol ontdekkingen, muziek, en technische innovaties. Daarmee brengt Hart op Groen een optimistische toekomst letterlijk dichtbij. Zo maken we samen impact en kleuren we de wereld steeds een beetje groener.

 

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze nieuws updates

ERVARINGEN

"Dit programma heeft echt impact gemaakt op onze medewerkers en op de kinderen." 

Michelle van Nieuwenhuizen, directeur Kiddies Alkmaar

De perfecte manier voor ons om met bewoners in gesprek te raken.

Wil Maarsman, gemeente Zaanstad

Marije is in alles dat ze doet groen. Samen met Hart op Groen worden wij de komende jaren het groenste museum van Nederland!

Ron Karels, Directeur Museum BroekerVeiling

Op een inspirerende en kundige manier hielp Marije ons bij ons projectplan. De wil van Marije om de wereld voor jongeren een stukje mooier, eerlijker en groener te maken, is ontzettend puur en aanstekelijk.

Noortje Smeltink, adviseur Duurzaamheid
Alle ervaringen
ShareThis Copy and Paste