<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1122557164519905&ev=PageView&noscript=1" />
"IKC De Paradijsvogel heeft met veel plezier deelgenomen aan het programma klas op groen. De kinderen hebben in 4 weken op een hele leuke interactieve, muzikale manier kennis gemaakt met klas op groen. Het enthousiasme van de kinderen zorgde voor vele leerzame momenten. De afval-quiz , het maken van muziek instrumenten van afval, het schrijven van hun eigen lied, het bewegen op muziek, het opruimen van de wijk en als klap op de vuurpijl het afval-lab zelf! Ook het maken van de toekomststoel heeft ons tot veel gesprekstof laten komen!"

"Dit was echt een hele creatieve, mooie combinatie van muziek en educatie over het thema Afval dat we schoolbreed uitgebreid hebben behandeld. Mijn leerlingen vonden het heel erg leuk en het was ook leerzaam" Leerkracht van ABBS het Podium (IJburg, Amsterdam)

"Klas op Groen weet een onderwerp dat eigenlijk best heel zwaar is op een leuke, creatieve en verrassende manier te brengen. Dat leidde voor onze medewerkers en voor de medewerkers op de school tot een inspirerende studiedag. Het was onze start als IKC en die hebben we met Klas op Groen op een hele bijzondere en inspirerende manier kunnen maken. (Marieke IJdema, IKC Oudkarspel en Kinderopvang Langedijk) 

"
"Wat een te gek project hebben wij mogen draaien met Hart op Groen. Het was volop genieten op de vestigingen van Kiddies. Hart op Groen maakt er keer op keer echt een interactief en leerzaam feestje van! Educatief, afwisselend, inspirerend, uitdagend, laagdrempelig en gewoon ontzettend leuk. Wij kijken terug op een succesvolle samenwerking en bevelen Hart op Groen zeker aan bij andere organisaties." (Robin de Haan, Manager Kiddies Buiten School)Wat een te gek project hebben wij samen mogen draaien met Hart op Groen.ShareThis Copy and Paste