<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1122557164519905&ev=PageView&noscript=1" />

OVER MIJ


Ik zeg wel eens gekscherend: "ik heb een afwijking: er staat altijd een groene bril op mijn neus". Het begon bij andere voedingskeuzes en inmiddels draai ik alle verpakkingen meteen om en maak ik bewuste keuzes bij wat ik koop en doe. Ik ben Marije van der Stelt. In februari 2017 besloot ik mijn passie voor leren en ontwikkelen, mijn creativiteit en mijn liefde voor alles wat groeit en bloeit te combineren in Hart op Groen.

Mijn ervaring in het onderwijs, mijn kennis van systhemisch werken en creativiteit om outside the box oplossingen te bedenken zet ik in om het 'hart' op Groen te zetten bij scholen, bedrijven en instellingen.

ERVARING EN DE STAP NAAR HART OP GROEN

Ik werkte voor de start van Hart op Groen 12 jaar in het onderwijs. De laatste zes jaar onder andere als zorgcoördinator in het Speciaal Onderwijs. Kerntaak was het coachen, trainen, begeleiden en in beweging brengen van het (onderwijs)leerproces bij leerlingen. Samen toewerken naar een nieuw doel, situaties losmaken, professionaliseren, enthousiast maken, bewegen, daar krijg ik energie van. Daarnaast ben ik moeder van drie kinderen en vind ik mijn uitlaatklep in zingen, meditatie, wandelen in de natuur en hardlopen. 
 

SAMEN IMPACT MAKEN

Ik geloof in samenwerking en in verbinding. De wereld heeft mensen nodig die er klaar voor zijn om in krachtige samenwerking alternatieven te bedenken zodat het ook voor toekomststige generaties een fijne, leefbare plek blijft. Hart op Groen werkt graag samen met partijen die met dezelfde vaart en positiviteit vooruit willen en die het aanbod van Hart op Groen kunnen versterken. Muzikanten, ondernemers met liefde en topkwaliteit in leren en ontwikkelen, groene impact ondernemers, techneuten met een hart voor duurzaam. Samen maken we Hart op Groen groot.
 

SOULDRIVEN FEMALE LEADERSHIP


In 2022 volgde ik een intensief leiderschapsprogramma over persoonlijk (vrouwelijk) leiderschap. Het programma bracht me dichter bij mijn eigen natuur. Een combinatie van rituelen in de natuur en prikkelende opdrachten gericht op persoonlijke ontwikkeling waren precies dat wat voor mij nodig was om dieper in mijn eigen missie te zakken. Mijn missie om de mens weer meer in verbinding te brengen met de (eigen) natuur. 

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze nieuws updates

ShareThis Copy and Paste