<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1122557164519905&ev=PageView&noscript=1" />

OVER MIJ


Ik zeg wel eens gekscherend: "ik heb een afwijking: er staat altijd een groene bril op mijn neus". Het begon bij andere voedingskeuzes en inmiddels draai ik alle verpakkingen meteen om en probeer ik duurzame keuzes te maken bij wat ik koop en doe. Ik ben Marije van der Stelt. In februari 2017 besloot ik mijn passie voor leren en ontwikkelen, mijn creativiteit en mijn liefde voor alles wat groeit en bloeit te combineren in Hart op Groen.

Mijn ervaring in het onderwijs, mijn kennis van systhemisch werken en creativiteit om outside the box oplossingen te bedenken zet ik in om het 'hart' op Groen te zetten bij scholen, bedrijven en instellingen.

ERVARING EN DE STAP NAAR HART OP GROEN

Ik werkte voor de start van Hart op Groen 12 jaar in het onderwijs. De laatste zes jaar onder andere als zorgcoördinator in het Speciaal Onderwijs. Kerntaak was het coachen, trainen, begeleiden en in beweging brengen van het (onderwijs)leerproces bij leerlingen. Samen toewerken naar een nieuw doel, situaties losmaken, professionaliseren, enthousiast maken, bewegen, daar krijg ik energie van. Een verbinder, die altijd zoekt naar nieuwe samenwerkingsvormen en mogelijkheden voor ontwikkeling. Daarnaast ben ik moeder van drie kinderen en vind ik mijn uitlaatklep in het zingen, spelen en dansen bij een muziektheatergezelschap. 
 

SAMEN IMPACT MAKEN

Hart op Groen gelooft in samenwerking en in verbinding. De wereld heeft mensen nodig die er klaar voor zijn om in krachtige samenwerking alternatieven te bedenken zodat het ook voor toekomststige generaties een fijne, leefbare plek blijft. Optimistisch vooruit en creativiteit in de verandering. Hart op Groen werkt om die reden graag samen met partijen die met dezelfde vaart en positiviteit vooruit willen en die het aanbod van Hart op Groen kunnen versterken. Muzikanten, ondernemers met liefde en topkwaliteit in leren en ontwikkelen, groene impact ondernemers, techneuten met een hart voor duurzaam. Samen maken we Hart op Groen groot.

CLIMATE REALITY LEADER

Juni 2018 volgde ik in Berlijn de Climate Reality Leadershipstraining. Het Climate Reality Corps wordt geleid door voormalig vicepresident Al Gore. In 2006, kreeg hij de wereld in gesprek over klimaatverandering met zijn film 'An inconvenient truth', waar hij een Academy Award mee won. Na de film startte hij het Climate Reality Project, waarmee hij het gesprek over klimaatverandering en de acties die nodig zijn voortgang wilde geven. Vandaag de dag zijn duizenden mensen inmiddels getrainde Climate Reality Leaders. Een diverse groep van gepassioneerde individuen die samen werken om de grootste uitdaging van deze tijd aan te gaan. Gedreven om samen te bouwen aan een duurzame toekomst. 
 

 

 

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze nieuws updates

ShareThis Copy and Paste