<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1122557164519905&ev=PageView&noscript=1" />
 • STEWARD OWNERSHIP

  28-2-2024

  Een cursusmiddagje in Amsterdam met Huub. We verdiepen ons in Steward Ownership. Bij steward-owned bedrijven zijn de aandeelhouders/investeerders dienend aan het bedrijf. De missie in het bedrijf/het bedrijf zelf is de belangrijkste stakeholder.

  Lees verder
 • DE RAAD IS AKKOORD

  23-8-1970

  Het is gelukt! Huub Purmer en Enno Stemerding hebben er 4 jaar doorzetten opzitten maar met resultaat: de gemeenteraad is akkoord gegaan met het in gebruik nemen van het terrein bij de gasfabriek in Alkmaar als laboratorium voor nieuwe stadsontwikkeling.

  Lees verder
 • PITCHEN VOOR GO-NH!

  3-1-2024

  Het is april 2024 en we zijn volop aan de slag om het businessconcept rondom de Wereldkas verder uit te werken. Nanda en ik volgen het GO-NH! traject, een programma van de provincie Noord-Holland om duurzame ondernemers een duw in de rug mee te geven.

  Lees verder
 • INHOLLAND ONTWERPT DE WERELDKAS

  23-8-1970

  Het is 23 januari 2023 en er ligt een ontwerp voor de Wereldkas! 4 INHOLLAND Bouwkunde studenten hebben weken aan een ontwerp gewerkt en presenteerden het aan ons. Ze kregen hulp op hun pad van Gertjan de Waard van Arc2 architecten, expert in dome-constructies.

  Lees verder
 • SINT PANCRAS OP GROEN

  1-2-2023

  1,5 jaar geleden werd ik gebeld door dorpsgenoot Astrid Vreugdenhil. Wat haar raakte....was de 'verstening' van ons eigen dorp. Het gaat te makkelijk en te snel [...]

  Lees verder
 • POP-UP PROEFLAB

  23-8-1970

  Een mobiel PROEFLAB voor Museum BroekerVeiling. Na het succes van de nieuwe educatieruimte IN het museum gaan we nu ook met het PROEFLAB op reis. We maakten in samenwerking met de Stadsfabriek uit Alk [...]

  Lees verder
 • GUERILLA ACTIE BIJ DE GEMEENTE LEIDEN

  9-11-2022

  Hoe zit het met jouw afvalkennis? 'Gewapend' met twee kruiwagens met afval, een stapeltje stellingen en leuke vragen bezocht ik met Nanda van El Kombi de gemeente kantoren van de gemeente Leiden. We verrasten de medewerkers en daagden ze uit.

  Lees verder
 • GROENTEKAR EEN ZOMER BIJ DE BROEKERVEILING

  23-8-1970

  Een zomerlang genieten met de Groentekar in Museum BroekerVeiling. Bezoekers konden ruiken, proeven, voelen, raden, leren over gezonde Hollandse Groenten. In de zon, op het terras van het museum. We kookten met groenten van eigen bodem.

  Lees verder
 • JE SCHOOLPLEIN VERGROENEN

  22-9-2021

  Groene schoolpleinen dragen bewezen bij aan: [...]

  Lees verder
 • FIETSSHREDDER VOOR VSO HET VIERBEEKCOLLEGE

  22-8-1970

  Ze sparen voor een bus zodat ze hun eigen mobiele maakwerkplaats kunnen inrichten en rondrijden naar alle scholen van de Onderwijsspecialisten. Tot die tijd zetten we samen al kleinere stappen en vandaag was het feest,

  Lees verder
 • HART OP GROEN KALENDER

  30-6-2021

  De nieuwe Hart op Groen kalender!Elke maand boordevol tips om je school, je huis, je gezin, je organisatie nog ietsje duurzamer te maken. Met recepten, zero waste tips, activiteiten en weetjes. Elke maand staat er weer een maand voor je klaar.

  Lees verder
 • ONTHULLING VAN DE DOORGEEF#TOEKOMSTSTOEL

  22-8-1970

  Onder het motto 'waar doe jij het voor' presenteerden 6 ondernemers op 7 september wat hen drijft, hoe ze hun passie najagen en wat ze doen. En Hart op Groen was daarbij, met de nieuwe Groentekar van het Circus Circulair,

  Lees verder
 • JEUGDHELD JAN TERLOUW EN TOEKOMSTSTOEL

  31-5-2018

  14 scholen pimpten een Toekomststoel. In het kader van hun campagne voor duurzaamheid vanuit de Energy Challenges, gaven zij de Toekomst een stoel aan de vergadertafel van verschillende bedrijven en instellingen uit de regio.

  Lees verder
ShareThis Copy and Paste