<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1122557164519905&ev=PageView&noscript=1" />

DE RAAD IS AKKOORD

Het is gelukt! Huub Purmer en Enno Stemerding hebben er 4 jaar doorzetten opzitten maar met resultaat: de gemeenteraad is akkoord gegaan met het in gebruik nemen van het terrein bij de gasfabriek in Alkmaar als laboratorium voor nieuwe stadsontwikkeling. Het mag definitief een plek worden waar we mogen onderzoeken, leren en experimenteren voor groene, gezonde, eerlijke stad van morgen. We mogen het terrein 10 jaar lang gebruiken. Uiteindelijk komt er woningbouw op deze locatie. Maar voor nu, mogen we aan de slag!  

Fantastisch nieuws en chapeau aan Huub en Enno voor hun doorzettingsvermogen. Bij de Gasfabriek (Ten Westen) proostten we samen op deze stap en bedachten we met de hele community wat logische volgende stappen zouden kunnen zijn.

Voor de Wereldkas betekent dit dat we veel concretere plannen kunnen maken nu we definitief weten WAAR we terecht kunnen. Terug naar de tekentafel dus en de plannen concreter maken.



ShareThis Copy and Paste