<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1122557164519905&ev=PageView&noscript=1" />

JEUGDHELD JAN TERLOUW EN TOEKOMSTSTOEL

14 scholen pimpten een Toekomststoel. In het kader van hun campagne voor duurzaamheid vanuit de Energy Challenges, gaven zij de Toekomst een stoel aan de vergadertafel van verschillende bedrijven en instellingen uit de regio. Een prachtig initiatief dat ontstond naar aanleiding van een boek van schrijver en wetenschapper Jan Terlouw en het idee van Klas op Groen en Het Nieuwe Warenhuis om stoelen te laten pimpen door kinderen, met hun eigen toekomstboodschap op de stoel.

De stoelen kregen een plek bij: Schiphol, CHC Helikopters, in de foyer van Theater de Vest, in de raadszaal van de gemeente Heerhugowaard. Jan Terlouw kwam de leerlingen daarvoor persoonlijk bedanken tijdens de finale van de Energy Challenges in de cultuurkoepel in Heiloo. Vanuit Klas op Groen dikke trots! Wat heerlijk om deze man erbij te mogen hebben met al zijn wijsheid en met zijn messcherpe boodschap voor de kinderen en voor volwassenen, voor de politiek. Dat was echt genieten!



ShareThis Copy and Paste