<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1122557164519905&ev=PageView&noscript=1" />

KLEIN ALKMAAR OP GROEN

Kinderopvangorganisatie Kiddies en SKOA werken sinds 2022 nog wat intensiever samen dan ze al deden. Wat begon met groene activiteiten voor de kinderen groeide uit tot een hechte samenwerking waarbij we samen gerichte stappen zetten richting een sterke, groene, vitale, gezonde kinderopvang.

Vanaf 1 januari zijn de twee stichtingen definitief samen een organisatie: Klein Alkmaar. En hun droom is: een volledig duurzame organisatie. Stap voor stap brengen ze die droom in de praktijk. Met de kinderen, met de gezinnen, met betrokkenheid van alle pedagogisch medewerkers.

Hart op Groen zet trainingen in voor medewerkers en bouwt met de medewerkers aan een Klein Alkmaar Groenteam van medewerkers die de organisatie een extra groene/duurzame duw in de rug geven.

Het afgelopen jaar werkte Hart op Groen daarnaast intenstief samen met Vitalics vanuit de behoefte om met de medewerkers vitaliteit bij Klein Alkmaar op de kaart te zetten. Een groene organisatie is een gezonde organisatie. De kinderopvang staat stevig onder druk en personeelsgebrek is ook hier doorgedrongen. Des te belangrijker is het om aandacht te besteden aan de vitale organisatie. Dat doen we met een vitaliteitstour langs alle locaties van Klein Alkmaar. We kiezen voor persoonlijke aandacht voor medewerkers en een ondersteunend vervolg op maat, naar behoeften van medewerkers. Daarmee helpen we Klein Alkmaar stap voor stap een stukje vitaler.ShareThis Copy and Paste