<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1122557164519905&ev=PageView&noscript=1" />

OMGEKEERD INZAMELEN IN DE ZAANSTAD

De gemeente Zaanstad bestrijkt een flinke regio. Van niet scheiden naar gescheiden inzamelen bij alle huishoudens is een enorme operatie! Om draagvlak te creeren onder inwoners en wijkgericht in te zetten op goede en positieve voorlichting zette Hart op Groen in samenwerking met de gemeente en met afvalcoaches uit de Zaanstraak wijkgericht het afval-lab op straat in. Zo'n 25 keer waren we in de Zaanstreek op straat te vinden. Zingend, spelenderwijs aan de slag met kinderen in de wijk en ondertussen circelden de coaches rondom het lab om voorlichting te geven aan kijkende ouders. 

Voor de VOMAR, voor een kerk, op de hoek van de straat, op een groot plein. We probeerden zo laagdrempelig mogelijk op een positieve manier met mensen in gesprek te raken. Dat leverde vele mooie ontmoetingen op met groot en klein. En soms was praten even niet een optie.....omdat er zo heerlijk muziek gemaakt werd op kliko's of rond de piano van Doremichiel!



ShareThis Copy and Paste