<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1122557164519905&ev=PageView&noscript=1" />

SKOA EN KIDDIES MAKEN IMPACT

Kinderopvangorganisatie Kiddies werkt sinds 2018 intensief met Hart op Groen samen. De droom van Kiddies is: een volledig duurzame organisatie. Stap voor stap brengen ze die droom in de praktijk. Met de kinderen, met de gezinnen, met betrokkenheid van alle pedagogisch medewerkers.

Hart op Groen zette trainingen in voor medewerkers enworkshops voor de kinderen. De gekke voertuigen van het Circus Circulair van Hart op Groen zijn op alle vestigingen geweest. Het werd een vrolijk groen feest dat in de praktijk tot hele gerichte veranderingen leidt binnen de vestigingen. De financiering kregen we samen voor elkaar. Hart op Groen ondersteunde in subsidie-aanvragen.

Fusiepartner SKOA is aangehaakt. Samen met Kiddies hebben ze knalgroene ambities en wie goed kijkt naar hun vestigingen ziet dat nu in alles terug:
- SKOA en Kiddies rijden electisch
- De inkoop is gewijzigd, ze kopen zo fair/duurzaam mogelijk in bij leveranciers
- Er poppen overal moestuinen op en de omgeving rond hun opvanglocaties wordt steeds groener
- Er is ruimte voor veel ontdektijd in de buitenlucht
- Er is een nieuw beleid op gezonde voeding
- Op alle locaties wordt het afval gescheiden 

En er worden nog altijd weer stappen gezet.

Michelle van Nieuwenhoven over dit project:
"Dit programma maakt echt impact op onze medewerkers en op de kinderen. Alle vestigingen van Kiddies hebben meegedaan. De beweging die is ingezet is niet meer te stoppen. We gaan steeds een stap verder en Hart op Groen biedt daar dekundige begeleiding bij."  ShareThis Copy and Paste