<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1122557164519905&ev=PageView&noscript=1" />

ONLINE EN OFFLINE WORKSHOPS VOOR ALKMAARDERS

Afval.
Niet het meest sexy thema…
En toch duiken we met liefde dit thema in!


In opdracht van de Gemeente Alkmaar en Stadswerk 072 geven we de interactie workshop "afval als grondstof en zwerfafval". En die workshop geven we zowel online als offline. Als je wilt kun je 'm dus lekker vanuit je huiskamer volgen en gemeenten kunnen zo makkelijker iedereen bereiken!

Afval, sorteren en recyclen zijn van die complexe thema’s. Thema’s waar nog veel vragen aan kleven. Stadswerk072, verantwoordelijk voor het ophalen en verwerken van ons huisvuil, wil die vragen graag beantwoorden. En Nanda en ik gaan ze daarbij helpen. Nanda heeft haar
El Kombi, een hele actieve zero waste expert. Samenwerken voelt als een feestje. Ze houdt er, net als ik, van om complexe thema’s serieus te nemen maar ze luchtig en interactief te behandelen.


We brainstormen iedere keer weer over een leuke naam voor onze workshops. Maar ja, het is wat het is, afval is niet sexy maar wel zo’n immens belangrijk thema dat we hopen dat jullie met zoveel zijn dat we alles uit de kast moeten halen om iedereen een zitplaats te geven.

 

Deelname aan de workshops is gratis. Meer informatie en data zijn te vinden via deze link:

https://www.stadswerk072.nl/gratis-workshop-wondere-wereld-van-afvalShareThis Copy and Paste