<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1122557164519905&ev=PageView&noscript=1" />

KIDDIES OP GROEN

Kinderopvangorganisatie Kiddies werkt sinds 2018 intensief met Hart op Groen samen. De droom van Kiddies is: een volledig duurzame organisatie. Stap voor stap brengen ze die droom in de praktijk. Met de kinderen, met de gezinnen, met betrokkenheid van alle pedagogisch medewerkers.
Hart op Groen zorgt voor deskundige begeleiding, vrolijkheid, inspiratie en ondersteuning om het financieel rond te krijgen. Fusiepartner Stichting Kinderopvang Alkmaar (SKOA) sloot aan in de zomer van 2019 en volgt eenzelfde traject, waarbij zij weer leren van collega's bij Kiddies. Jitte van 10, legt hier nog eens uit wat ze doen bij hem op de groep.

Nieuwsgierig naar hoe dit traject verloopt? Welke stappen er zijn gezet en met welke resultaten, of wat de kosten zijn voor Kiddies en SKOA? Neem contact op met Hart op Groen!

Michelle van Nieuwenhoven over dit project:
"Dit programma maakt echt impact op onze medewerkers en op de kinderen. Alle vestigingen van Kiddies hebben meegedaan met de start in 2018. We willen het komende jaar door met Hart op Groen en de beweging, die is ingezet vanuit de medewerkers, doorzetten en uitbreiden naar onze fusiepartner SKOA."ShareThis Copy and Paste