<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1122557164519905&ev=PageView&noscript=1" />

AFVAL, NIET HET MEEST SEXY THEMA

Afval.
Niet het meest sexy thema…
En toch duiken we met liefde dit thema in!

 

Op verzoek van Gemeente Alkmaar en Stadswerk 072 geven we op verschillende locaties in Alkmaar de interactieve workshop “afval als grondstof en zwerfafval”. 

Afval, sorteren en recyclen zijn van die complexe thema’s. Thema’s waar nog veel vragen aan kleven. Stadswerk072, verantwoordelijk voor het ophalen en verwerken van ons huisvuil, wil die vragen graag beantwoorden. En Nanda en ik gaan ze daarbij helpen. Nanda heeft haar El Kombi, een hele actieve zero waste expert. Samenwerken voelt als een feestje. Ze houdt er, net als ik, van om complexe thema’s serieus te nemen maar ze luchtig en interactief te behandelen.


We brainstormen iedere keer weer over een leuke naam voor onze workshops. Maar ja, het is wat het is, afval is niet sexy maar wel zo’n immens belangrijk thema dat we hopen dat jullie met zoveel zijn dat we alles uit de kast moeten halen om iedereen een zitplaats te geven.

 

Deelname aan de workshops is gratis. Meer informatie is te vinden via deze link:

https://www.stadswerk072.nl/workshops-van-afval-naar-grondstof/.ShareThis Copy and Paste