<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1122557164519905&ev=PageView&noscript=1" />

SAMENWERKEN MET EEN GROENTEMUSEUM

Hart op Groen werkt inmiddels al 2 jaar samen met Museum BroekerVeiling. Samen slaan we een brug naar de toekomst. We kunnen leren van ons eigen verleden, van hoe we destijds groenten uit de zomer bewaarden voor de winter, van hoe we (zonder plastics) schoonmaakten in huis, van hoe we leefden in een hechte relatie met de grond onder onze voeten. Lessen uit het verleden, die een nieuwe draai krijgen in het heden en de toekomst. Dat verhaal wil het museum meer gaan vertellen. 

We maken tentoonstellingen, organiseren proeverijen en bijzondere workshops en activiteiten en zetten met elkaar het museum steeds meer op Groen(te). Op dit moment is de prachtige nieuwe PRUT expositie (over de waarde van gezonde aarde) in het museum te bezichtingen en is er in de zomervakantie elke dag een bijpassende activiteit. De Groentekar staat er ook weer! 4 dagen per week is de kar open en wordt er gekookt met kinderen.
En tenslotte heeft Hart op Groen de speurtocht vernieuwd in het museum! Kom je testen?

Deze foto was van de modderdag die we georganiseerd hebben. Dat was een lekker pruttig dagje met 150 vieze kinderen. ;-)

Kom je kijken? Kijk snel op https://broekerveiling.nlShareThis Copy and Paste