<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1122557164519905&ev=PageView&noscript=1" />

EEN KNALGROENE ONDERWIJSDROOM

"Marije wil jij een uurtje storytelling invullen op het ZP-feest in Het Nieuwe Warenhuis? Vertel over hoe je ertoe bent gekomen om een caravan te kopen en te verbouwen tot laboratorium voor kinderen. Vertel wat je wilt met Klas op Groen." 
Het is deze vraag die mij na een jaar keihard werken even stil laat staan. Heb ik een boeiend verhaal? Klas op Groen bestaat nog geen jaar, er is nog geen top-omzet. Er is stress, onzekerheid, er is blijdschap, vrijheid en volhardendheid. Omdat ik ja zeg op de storytelling vraag moet ik terugkijken naar mijn eigen verhaal. Wat is eigenlijk mijn verhaal? Ik begin te spitten in foto's, van 2 jaar geleden, en in beelden van nu. En daar is 'ie ineens. Een brok in mijn keel. Ik realiseer me pas dan wat een kolossale verandering mijn leven heeft doorgemaakt en ik kijk terug op mijn persoonlijke ontwikkeling. Een crisis in mijn leven bracht de beweging die nodig was en zorgde ervoor dat ik nu in vrijheid aan het creeren ben wat er opkomt in mijn hoofd. Dat voelt fantastisch. Dat voelt onzeker, dat is doodeng, maar dat is ook zo ontzettend mooi. Ik zie de metamorfose aan mijn gezichtsuitdrukking op de foto's, en als ik doorblader heb zo ontzettend veel foto's verzameld van enthousiaste kinderen. Ik ben begonnen aan mijn eigen 'groene onderwijsdroom'. Vanuit mijn eigen, sterke drive om hier een succes van te willen maken. Om echt impact te gaan realiseren in de harten van kinderen en van leerkrachten. Ik kijk enorm uit naar 2018. Met de kerst op komst droom ik van een knalgroen komend Klas op Groen jaar. Mijn flyer is af! Het afval-lab staat er knalgroen bij en de apparatuur en techniek wordt elke dag beter. Het is mijn mini recyclehuis voor kinderen geworden. Met een doordachte onderwijsvisie en een prachtig aanbod voor groep 1 tot en met 8 en voor kinderdagverblijven. Tijd voor uitbreiding naar het Voortgezet Onderwijs en verdieping van het aanbod. Kom maar op!
Benieuwd? Download nu de flyer!ShareThis Copy and Paste