<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1122557164519905&ev=PageView&noscript=1" />

ZET UW BEDRIJFSHART OP GROEN 


Bedrijven staan voor grote uitdagingen: de transitie naar energiezuiniger werken, bewuster produceren en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een heldere, sterke, duurzame koers heeft een krachtige uitstraling op uw klanten en uw medewerkers. Dat vraagt om omschakelen. Bij u en uw medewerkers. En het begint altijd met de eerste stap! Zet u het hart van uw organisatie op Groen?

Download hier de strippenkaart met verrassende activiteiten die op een vrolijke manier bijdragen om uw organisatie Op Groen te zetten.

CREATIEF IN VERANDERING

Hart op Groen is creatief in verandering. Ontdekken, experimenteren en beleven staan centraal in de aanpak.
Dat doen we met een activiteitenaanbod dat het hart van uw medewerkers raakt en met keuzepakketten met workshops, stategiesessie en intervisie waarin we vanuit de eigen kracht en potentie van de organisatie een sterke groene koers uitzetten.  Daarmee maken we samen impact en kleurt u de wereld een stukje groener. 

KEUZEPAKKETTEN

Het begint altijd met de eerste stap! En daarvoor zet Hart op Groen de keuzepakketen Start Groen en Op weg naar Groen in. 

Heeft uw bedrijf al stappen gezet om duurzamer te worden maar is er nog wist te boeken als het hart van uw organisatie, uw medewerkers, echt ‘op groen’ staat? Ontwikkel samen met Hart op Groen een krachtige strategie om op koers te blijven naar een meer duurzame en circulaire bedrijfsvoering. Dat kan met: Op groen en nu verder! Klik hier voor meer informatie over Op Groen en nu verder.

#MIJNBEDRIJFISCIRCULAIR

Bent u als ondernemer overtuigd van de invloed die uw bedrijf heeft op mens en milieu en heeft u al enige tijd een duidelijke visie op duurzaamheid en op een circulaire bedrijfsvoering dan is het keuzepakket #mijnbedrijfiscirculair iets voor u. Omdat u ambitie heeft wilt u nu verder, u wilt doorpakken. Wat kunt u doen om vanuit de kracht van uw onderneming grotere sprongen te maken? Waar is meer winst te behalen? Hart op Groen helpt u deze stappen te zetten.

#Mijnbedrijfis circulair is een programma dat net die stap verder door de inzet van training en intervisie en het bepalen van milestones en strategie. Dit bijzondere programma zet jouw bedrijf echt op de duurzame kaart! Klik  hier voor meer informatie over de inhoud van #mijnbedrijfiscirculair.

Nieuwsgierig, vragen, zin gekregen? Mail ons.

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze nieuws updates

ShareThis Copy and Paste